Friday, May 20, 2011

Emmm...Dah agak!!

Hua..hua...seperti yg di jangka.Semangat yg datang memang bak hangat2 t*** ayam ekk. Dah kemas sgala...dah tuko sgala tapi menten tak N3 jugak..menten sunyi sepi..Hehe...ada aku kesah.ni blog aku..so aku punya pasal la kann....<< suara2 mahkluk yg bertanduk ...padahal terasa gak mawah kat diwi sendiwi...tak kuat semangat...:(

Takpe..takpe...tiada paksaan beb...bukan nya nak kejar apa pun.Slowly la...dalam prosess learning curve kan...lagipun tak bewape siap lagi renovation...ada lg yg nak kena ubah...rasa mcm tak puas hati plak...hehe alasan lagi ekk...

syyy....ni kat opis ni...cuba cuba login...bole wupanya...tetiba ada mood nak melakar cewita...
so bole la melakar cewita lagi lepas ni..tapi tak leh aa buat selalu..kang kata aku makan gaji buta plakss....
hawi ni pun memang kureeengggg betul keja...so dawi aku dok melangok sana..melangok sini...buat2 la sibuk....>_<. aci gitu.....????

Tuesday, May 3, 2011

Testing..testing...

Perghhh....berjaman tak jengok blog ni..bersawang berhabuk bagai...Bila tengok last post...ya ampunzzz..almost 1 year aku tak jengok ekk...Apa kess..

Tu la...orang ada blog ko pun tingin nak ada blog.Pehtu bila dah ada x reti2 nak update ke...
Fuhh..fuhh..tetiba kena tiup angin semangat baru...hawi ni start nak berblog balik..( kononnn...) tu yg testing testing dulu.. (*_*)

Banyak nak citer ni...Tapi esok je la start citer...sebab nak pikir nak citer topik yg mana dulu...kikiki...Lagipun wase cam nak kemas kemas dulu..sapu sawang..sapu habuk...mau ubah skit hiasan dalaman....bio cewia...nak citer pun sonok kan...... ;-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...