Monday, April 8, 2013

Happy Birthday to MyRambo, Azrul & Izham






Salam semua. Wahhhh...respon yang agak baik. Nampaknya masih ada yang sedar kehadiran semula saya di arena blogging..Ok nanti nanti saya reply komen komen anda ye.Uhhh acik terharu..sangat! Acik masih diingati..blog acik masih ada yang sudi singgah. Tapi mahapp la ekk, ada tu acik cuma lalu je kat pondok u all.Acik berrrummm sempat nak tinggalkan jejak bertapak. Tu lahhh...bz sgt acik ni ekk.Hello...dah..dah..jangan nak emo.tolong jangan buang masa.Segere pergi ke topik yang sepatutnya!!Kata bz, so xyah la nak bebel or pot pet kuarkan ayat perasan cam retis.Buang masa tauuu....Huh!

Ye lahh..acik terus citer. Ehh apa kes bahasa kan diri acik. Adakah sebab dah 4 siries...ohhh sangat sedo diri ekk.Yang pasti itu memang kenyataan beb. Tak leh nak ubah.So Ms Muffin aka Izah Daud..pelisss percaya lah..akak x bohong dik. Dapat dosa je bohong kann...Wahhh behhhnya Izah dah dapat baby. Ni akak jelesszz ni. Walaupun baby boy sangat limited edition tang nak beli baju, tapi kalo dah baby tu...eemmm gewammm je kann.Behhh je syiumm.Wangi sokmo! kannn... oppsss ke laut balik nampaknya.Pehtu dok ulang word kann..kann..tak sudah.

Bak kata my lovely sis Amelia..no need update daily blog, sebulan sekali pun cukup la janji update.So sebelum saya up date citer terkini mengikut masa, saya nak abadikan dulu peristiwa penting yang berlaku pada bulan February setiap tahun. 3 lelaki ini, berkongsi birthday bulan yang sama, tarikh pun dekat dekat je..MyRambo 02-02, Azrul 04-02, Izham 10-02.Haaa..semua berkumpul bulan yang sama. Senang acikkk.Sambut sekali je. Tapi anak dara acik buat suprise kat ayah dia, so xjadi la plan nak sambut sekali.Azrul & Izham sambut lambat sikit. Bukan apa dekat sangat date tu..cemuih plak makan kek.Hehehe

Errr bukan lambat sikit, lammbatttt baaaaanyaaaakkkkk. Birthday bulan February tapi saya sempat buat kek dan sambut bulan March. Bole gitu...mujur la deme berdua ni jenih dok cakne ke birthday.Redho dan pasrah je wehh...mujur la kan..kalo idak memang muntah makan kek aaa..lepas kek..kek..Meh tengok pic yg sempat snapp by kakak..ibu time tu tak tentu hala..bz bersilat kat dapur. Bila depa jerit ibuuuu meh la..sedappp sangat kek ni..baru la join adik bradik ni makan..bagussssnya ibu kannn!!!




Taraaa...inilah kek tak semenggah dawi Ibu..hehe




Emm ntah mana depa dapat Lilin..
Sebatang je plak tu.
Janji Ada..demi Izham nok juge wehh niup lilin..huh!

Biwu tul kaler nye eekk.
Kek apa tu?
Jenggg...
Jengg...
Tunggu next entry acik citer itu kek apa..
Nampak cam tak sampai hati nak makan dengan kaler yg sebegitu..
ghoper pun dok semenggah.kann..
Tapi kakak jeritt..ibuuuuu sedapppp sangat!
maka ibu tersenyum gembiwa aa kan!

See you
Salam sayang semua
Muah!

6 comments:

Ibu Rawiwa said...

uihh.. pande mbakyu ngawe anak lanang.. kabeh metu bulan same kambek bapak ae. kepenak eheee..

hepi besday boys!

Queenie said...

happy belated b'day pada semua kesayanganmu Rossa...moga kekal bahagia selama2nya ya....

Uncle Lee said...

Hi Rossa, sorry a bit late, but many happy returns to Azrul & Izham and Rambo.
Love the pics, and that birthday cake looks beautiful.
I suka the colours. You have a great week, keep well.
Lee.

CA said...

Ibu rawiwa..

KuasaNYA..ingat nak semua sama 02-02..tapi tak berhasil plak...ishhhh

CA said...

Sis Q

Terima kasih atas doa itu...muahhh!
err nasi briyani satu...hehehe

CA said...

Hii Lee,

Thanks still drop my pondok yg belum siap kemas ni...banyak sawang lagi...

You take care and simpan satu lagu dalam hati

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...