Sunday, February 1, 2015

Salam 2015...dah February pun!!!





Salam semua

Subhanallah...lama betul saya tak cakne ke pondok alam maya saya. Gaye macam dah tak kesah pun kan......apa kess??? Dah tak minat berblog ke...ke gonner tu? Ntah la...saya tak tahu kemana pergi mood saya nak berblog. Tetiba hilang lenyap....teruss!!! Pelik kan. Tapi itu la yang terjadi. Macam macam yang berlaku..macam macam yang saya rasa. Alhamdulillah hari ini hati ini digerak olehNYA untuk menjengah ke sini.

Terima kasih buat setiap tetamu saya yang menten sudi singgah sini even tak ada perubahan almost 8 bulan. Mujur tak bertahun kan.. Namun sepanjang penyepian saya, saya di kunjungi email memohon saya terus berkongsi cerita cerita saya...kebun dan pokok pokok saya...berkongsi ilmu masak masak yang tak seberapa tu. Atas dasar janji saya kepada mereka itu jugalah memberi suntikan untuk saya terjah pondok saya sniri. Mengemas kini apa yang patut. Bersihkan sawang bagei..kasi wajah baru sikit. Hehehe tak de la baru mana...tuko kaler aje...jemu dah kann kaler gerrappp gitu..surrammm aje..cemuih jugak. Uhhh jenuh jugak la adjust apa yang patut. Lama sangat dah tinggal, terkial kial jugak la tadi. Mujur tak give up...



Ok,cukup  kat sini dulu cerita untuk  1st entry saya di tahun 2015 ni. Penat adjust setting blog ni.Padahal tuko kaler je kot...Penatnya mengalahkan buat Blog bawu. Sadiss!!!
Doakan akan ada next entry ye..
Kalau tak ada kowang seru seru lah saya...takut badi takde mood tu tak hilang lagi...kot kotss la bila bila uolls seru badi tu serremmm...then terus pegi...heeee....

Psst...lupa nak cakap....siyess..winduuu beb benonya kat kawan kawan alam maya...


2 comments:

Ibu Rawiwa said...

hoyayyyy.... welkambek.. welkambek
Tak sabo nak jenguk dapo!

aji nugraha said...

waw sedap sekali bikin perut keroncongan saja...
























Jelly Gamat Gold G

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...