Thursday, July 23, 2015

Salam Syawal




Salam Semua...

Walaweiii...hari ni dah 7 syawal beb. Mood raya still on or dah merundum? Ke dah penuh jadual open hauzzzz sana sinunzzzz. Biasanya raya di kawasan bandar ni kan bebulan beb raya!!! Kann...Haa??? tak raya?? xde mood raya?? Lorrr kape plak takde mood raya...apa kess.
Elehhhh...dah dapat jemputan open hauzz lagi sembang xde mood. Acik tak caya. Sebab citer raya ni still hot  beb.Memasing dengan cerita raya memasing. Dari malam raya...or sehari sebelum raya...allahuakhbar..tettt..tettt..tett...mesej masuk..wasap masuk.Memasing wish Hari raya ...gambo raya...Sampai tak terbaca la pulak. Tu pasal  merundum bisnes kad raya...pehtu Pos Mesia pun makin kurenggg la hasil...sebab tak ramai dah nok nganto kad raya. Tapi kannn...siyesss hepi gilerr dapat kada raya sebab dahhh lamaaa sangat saya tak dapat kad raya...Jakun la kejap...ekekeke



 Ini la semangga kad raya yg saya dapat...siann!!!
syiokkk gilosss  dapat kad raya.



Bila musim perayaan...kesah jalanraya sesak...kesah accident...kesah anak tak balik raya...isshhh macam2 kesah. Tibi pun..sakan la buat drama macam-macam  versen raya....kesinambungan teledrama pemes...MAID...isteri separuh masa... rindu awak  200%... ntah apa lagi tak tau la ahhkakkk nak ulas semua tu..sebab ahhkak tak tengok pun...Uolls tentu lebih tahu kann. Hah!!!! tak tengok jugak ke...Ishhh ingat saya je tak tengok!!! Dah tu...kalo nak tahu tengok sniri la kat online bukancincai.com ke...kat Myflm4u.com ke...or mana mana la..rasanya bersepah yg upload. Takdenya akak nak buat ulasan kat sini.....

Tapi....tapi!!! ni nak khabo kan...saya dengan mak saya malam raya tu layan habis citer Hidayahmu Ramadhan. Uwaaaaa....nangis leleh beb! Memang sangat tersentuh citer tu...uhuk2...compare citer rindu awak 100% or MAID or Isteri separuh masa tu....ntah apa2....Ehh!!! tengok ke? errr tadi kata...errr ..opsss!!!!

Tahun ni coti raya saya singkat sangat sangat!!! Raya ke 3 dah redah balik Puchong beb. Rasa cam mimpi je raya..huhu. Dah la raya ke -2 tetiba suara ai hilang you...Allahuakhbar...batuk sikit je....terus hilang suara. Emm tak bagi ahhkak sembang lebih-lebih  la tu amsa raya...dah kena tarik nikmat tu....melarat sampai hari ni kot..suara stilll tengelam timbul. Anak-anak apa lagi..sonok sangat la...ibu dia takleh bebel kat depa...Datang keja pun dok kena gelak je dengan member opis. Ok jugak la xde suara..xyah banyak cakap..kurang la ngumpat or nak mengata kann..huhu..


Haaa kawwww...setambunnzzz dapat ubat.
Memang kenyang dengan ubat.


1st day raya..berlomba lomba la memasing post Pic raya keluarga...huhhu...acik jugak takde ko..jelesszzz tengok kengkawan post gambo family....awak sorang ntah mana..sorang dah pegi beraya ikut cucu jiran mak..sorang dok bersiap...yang sorang tak suka bergambo...Ishhh semedang tiap tahun macam tu..ntah bila nak dapat pic raya macam owang lain....

satu satunya pic raya dlm hp yg semenggah sikit
Jenuh gali, jenuh tapis.
Lain...malasss nak cakap!!!
Nanti nak tengok kat camera plak..ada yg ok ke dok
pehtu kita tepek ye.. (*_^)


Anyway selamat Hari Raya Semua
Mohon Maaf Salah dah silap 
andai ada bicara saya dlm blog ini menyentuh hati anda
Saya hanya manusia biasa....
Kosong kosong ye..
Muahhh!!!
pssttt...open hause jemput la aiii...


5 comments:

Mohd Firdaus said...

Bnyk ke kutip duit raya tahun ni #:0)

Mohd Firdaus said...

Bnyk ke kutip duit raya tahun ni #:0)

Mohd Firdaus said...

Bnyk ke kutip duit raya tahun ni #:0)

Mohd Firdaus said...
This comment has been removed by the author.
Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...