Monday, June 4, 2012

Monday yang lemau..

Jeleszzz.....owang lain saat ni maybe dok sonok dengan anak anak musim coti sekolah ni. Balik kampung la..coti sana sinun...saya????? Menten pegi keja..maklum la pekerja cemerlang kan...gitu la. huhu menten ayat nak sedapkan hati. padahal cuti tahunan saya tak banyak.Saya kena simpan untuk saya berfoya foya raya beb. Bila ramai yang coti, suasana keja pun suram...bila suram mula la...mata pun luyu aje. Macam Sis Q cakap..asal coti je pikir nak titon. Ni tak coti pun wase nak titon..camno...huh..dok gali gali file cari dokumen jumpa gambo gambo Kakak amsa dok aktif dengan Permata Seni...meh layan jap..



Kenalkan..inilah kakak..anak sulong saya
Ini masa acara sambutan bunga raya ke 50 rasanya...
Haa..baju pun ala2 pokok gitu..




Ni masa kat Tv3
Dapat dia jumpa Abby Fana 
Selamat pagi Malaysia





Live show kat tibi 3- Selamat pagi Malaysia yang ke berape ntah..
Ibu tak ingat la kakak...
Yang ibu ingat pukul 5 pagi kowang semua dah kena bergerak..
semua berkampung kat umah kita..
Ibu plak pkl 4 pagi dah bersilat kat dapur demi nak siapkan menu bekpes...
dah macam asrama je umah kita...



Dengan Datin R....
1st lady Summit..
Errr...ibu seremmm la kak nak tengok lama lama gambo datin ni...
nape ekkk....heeeee



Masa kakak Kat Rusia...
Berat rasa nak lepas tapi inilah peluang kakak nak kesana
Demi memenuhi minat kakak pada seni....
layanzzzz.....
Pehtu..2 minggu kakak kat Rusia 2 minggu makan tak lalu
tido tak lena.
Huhh anak ohh anak...
Rasanya masih terbayang saat ibu nak lahirkan kakak...rupanya anak ibu dah cukup dewasa
cukup matang, cukup berdikari  kat Russia.
Zahirnya kakak memang dah dewasa tapi dihati ibu kakak masih baby...

  

14 comments:

Mamasya said...

Salam Ca.wah ada bakat seni anak sulong Ca...buat persembahan di tv...sampai ke Rusia lagi....bertuah kak long.
juga happy belated bday Ca! moga sentiasa sihat dan bahgia bersama keluarga. Ca dah hujung 3 siri ke....tp nampak muda mcm 20 an lah.....

Queenie said...

alolololooo

comeinya kakak..
like mader like doter...

nanti sambung baca lagi, anak nak makan pizzaaaaaa.........
so mama nak uli2...

Amelia said...

Hi CA, your doter... amboi comelnya, pinjam picit dan peluk sikit.... muahhzzzzz.....

Betul Kak Q cakap like mader like doter. So sweet and pretty, mader sampai sekarang pun very pretty juga.

Jom... nanti kita pi pondok Kak Q makan pizzaa...I bawa coconut ice cream dan angel cake. :)

Hugs you kuat kuat.... cayang you, muahhzzz..............Have a nice day.

Anonymous said...

CA Salam Pagi selasa cantik memang cantik and sangat talented ni mesti cam the mother beautiful and full of talent Nanti ilmu maintain beauty tu pun dia akan inherit from you insyaallah......Uncle AL

A. Antos said...

Wow ... cantik cantik dan gagah nya... :) nice pics

CA said...

Salam Mamasya..

Tenkiu..tenkui...memang dah nak 4 sirie..wow cam doplohan ke..auchhh...kembang la montot camni.

Mamasya, anak sy aktif permata seni masa dia sekolah rendah..skang dah tak lagi.kadang2 je skali skala bila sekolah or sseni kebudayaan selangor terdesak nak buat persembahan baru anak sy join.sbb kadang2 jadual dia ganggu masa sekolah...tu le pasal..

CA said...

Sis Q..

muah2..toce2..err ada mcm saya ekk.Dah anakk...memang la kan..kan..

Haaa..buat pizza?? yummy..zasss sy datang bawak mangkuk tingkat nak tapau bole?

muahhh!

CA said...

Hi Amelia..

heee nak peluk dia..cubit dia..wat sakit ati je..sbb pipi dia tipusss je..badan dia kuwusss je..mcm peluk papan tau..hahaha

Errkk you pun sama mata cam sisQ ekk.emm dotter lg pretty la kot sbb still young. mader sudah usia lor...

eh you bawak angel cake pg pondok SisQ..nakkk...zasss jap lagi I singgah.You dah bwk mcm2..I bwk tupperware je la...heeee
hugg you..cayangggg you..muahhh!

Have a nice day..take care.

CA said...

Salam Uncle AL

Thanks singgah sini lagi...muah2
Bak kata madah orang orang lama..mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi.Tapi bab seni2 tu saya hagahraammmm tak weti Uncle Al oiii...tak tahu la dia mewarisi dr sape..ayahnya pun idak..hehe

CA said...

A.Antos terima kasih your compliment word..

Terima kasih seribu singgah sini..;)

Anonymous said...

CA masak memasak maintain badan maintain Awet muda Dari 4series that look like sports model 2.8 SENI lah tu Cik ANI oi betui tak kata Uncle AL tak caya Tanya Lee Toronto oh yes by the way wise men think alike I rest my case regards Uncle AL

marie said...

wah..ni betul-betul mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan....sama cantik sama jelita anak you dengan mak nye...he he he...ni mesti ramai dah book nak buat menantu nih...:)

CA said...

Uncle AL..

huhu..berrum 4siries..cuma dah hampir 4 siries..heeee menten xnak lagi ekk.

hahaha...wase cam nak gulin glin bila Uncle AL komen I like sport model 2.8 . xtahanzzz...SENI ekk. Ok now I paham. Tak yah tanya UNcle Lee Toronto la..dia bizhe bizhe tengok awex memancing..muahaha...

Thanks Uncle AL...

CA said...

Marie...

Tanjat I u singgah sini. mana pigi lama menghilang..oo sakan beli minggan mangkuk ekk. bape lori u borong? manyak syiokk aa...

Emm kuah kalo tumpah kat lantai memang hangin.Tapi tumpah kat nasi memang ngam..hehehe..toce toce..Anugerah Ilahi..amanah dia.seremmm jugak nak jaga anak dara marie...byk tul dugaan.tak sama cam kita kecik2 dulu...

err tang owang booking tu...aduhhh...lagi buat acik seremmm...nampak sgt dah tua ekk...dah nak dpt menantu...muahaha..menten seremmm dgn 'tua'..cehhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...