Wednesday, February 29, 2012

Kek Karamel utk Arin



Last wiken member yang sama2 berjuang, yang sama2 mengharungi suka duka kat Sintok nun buat majlis kesyukuran.Alhamdulillah..semakin maju kawan ku yang sangat lemah gemalai bila berkata-kata tetapi sangat tegas dan komited dengan kerjayanya.




Huhh..kawan2 lain sungguh sibuk...ingatkan dapatlah beramah mesra dengan rakan2 seperjuangan kat sintok tu..aiseyyy...sowang pegi kaybee..sowang balik bota..sowang yg asal orang klang tu dah ada agenda..emm..ingatkan acik sowang yang bz sana sinunzzz...rupa2nya kawan2 saya laaagiiiii bz. Tak tau nak bawak apa pegi umah arin ni..so sebagai buah tangan, saya bawak la kek karamel ni. Hehe..mesti u all nyampasss kan...asyik2 kek karamel aje..Bukan apa..kek ni memang nampak rumit tapi bahan2 nak merealisasikan kek ni sangat senang dan sokmo ada je setok kat umah ni..apalagi zassss...




Perkara yang paling menggembirakan saya..kek simple ni sangat digemari oleh Arin...muahhh! thanks dear..

4 comments:

Uncle Lee said...

Hi CA, I love this kek karamel.
Chantek betul......love the colours.

I really love your bahasa....
last wiken...". Waaa, ini new spelling? Ha ha ha.
I enjoy reading your bahasa as so different to others, your spellings too.
Ini East Coast style, kan?

You have a nice wiken, ha ha.
Lee.

micasamawar said...

Holla...salam kenal
cikNor via this belog from Bila Chah Ke Dapur...
p/s-nampak menyelerakan kek karamel tu, ada perasaan mcm nk try...harap-harap aura mem-baking ke mari...hehehe

CA said...

Unclee Lee

Ampunzz...this not new spelling or East Cost style. This is call bahasa rojak lor..English word already spell in bahasa..kalau Orang kat dewan bahasa dan pustaka tau harus I kena saman lor..huhu syyy you don't tell then key..

Siyess..this cake memang my doter sgt suka..and I also..love to do it. almost every week I bake this cake.either order from customer or for my family...huhh!

Toce2 drop here...terima kasih seribu ye...

CA said...

Holla holla Ciknor...
Salam kenal dari saya juga..thanks sudi singgah sini..

p/sstt...CikNor, kek ni memang menyelerakan bg anak2 saya...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...