Tuesday, April 17, 2012

Dinner Opis .Dah lepas lama.. tapi masih hangat!!!!



Suasana Dewan sebelum dinner...

 

Dinner opis ni last month. Hampir 3 minggu berlalu.Tapi bahang  citer pasal dinner ni masih hangat beb. Apa tak hangat..tema dinner pun hangat menyala merah beb. "Red & Black Glam " gitu la temanya kalo tak silap beb.Sanan sinunzzz merah beb...errkk kena sampuk word beb ke..uhhh!





aiseyyy..ada plak bayang kamewaman tu..hehe



Paling hangat masa dinner ni ialah hadiah lucky draw...perghhh memang kelassss!!!! Dulu masa pegi dinner kat tempat keja Rambo rasanya dah beso sangat hadiah lucky draw tu. Kat Company ni lagi hebat...sangat hebat setelah Dato Farshila Emran jadi MD. Hadiah utama keta Proton Saga Baru tau..2 biji tau...bukan satu tau.tapi DUA tau...haa eja betul-betul tau. Kalau tak caya saya tulis dalam bentuk angka >> 2. Itu belum Motosikal 20, Ipad 2-10, Barang kemas bernilai RM14k..pakej Haji, Pakej Umrah, Pakej London, isshhhh..memang tak terkata la nilai hadiah yang ada pada malam dinner tu!





errr...ni promo seberrum dinner...
selang sehawi je AJK dinner dok mail
sape yang tak teruja kan..kan..
wupanya masa dinner hadiah lagi uppp beb!!!
ada kezzzutannnnn.....
Tanjat boboi...






Posing2 dulu dgn Big boss sebelum lincu habis..hehe



Uhuk2...Sesungguhnya saya memang tak terkata malam tu bila takde satu pun hadiah luckydraw menjadi milik saya...padahal saya bawa laki saya tau pegi dinner.Inilah pestaim dalam kerjaya saya bila ada Compony dinner,saya borre bawak laki saya ...so lucky kan..saya borre bawak laki. So apalah sangat tak dapat hadiah luckydraw malam tu...semua tu bukan menjadi rejeki saya...rejeki owang lain..*Huhuhu...ayat klise untuk menyedapkan pewasaan sendiwi..*






Uhhh...awex- awex ni semua pakai baju vouge dan glamer...
acik aje pakei baju 14 thn yang lalu...sadiss




yeahhhh......posing lagiii.....




alamakk..acik lum ready aaa..awat kamewaman ni dah snap
sajee je tau...




Bertuah awex ni... dapat hadiah pakej pegi haji untuk 2 orang
Dah la macam artis kowea...pastu dapat plak hadiah...
so cute Zafirah malam tu...muahhhh!




Ehem...ehem..ai pun naik gak pentas...
Tu..Dato' Farshila Emran bagi hadiah kat ai tauuu...
Huhh..merasa gak naik pentas and amik hadiah...
giegil acik..hehe




hadiah 2nd best performance je....
Bukan hadiah best Dress tau....

Nota kaki: Semua gambo adalah ehsan dawi jejaka yang kat gambo ni....Anak muda yang punyer bakat besar dalam bidang nyanyian..suara dia behhh.. Shafizan thanks sudi snap sana sinun gambo ahhkak...muah2x

pssttt...nak tengok lagi gambo2 meriah dinner ce pegi SINI


13 comments:

SURIA AMANDA said...

2nd best performance...ko nyanyi ke kak???kelassssss

CA said...

Suria...huhh kalo ahhkak nyanyi nangis ko dengo..kalo dinding leh ckp pun dia akan merayu suh akak jgan nyanyi..emmm akak dibelakang tabir aje..pa kesahhh...tunggu next post..muah2 * saje nak kasi ko suspen..hehe

Mamasya said...

Salam CA.semuanya bergaya ...cantik2 dan manis belaka...CA pun comei lote orgnya.baju 14 thn lepas masih muat...mmg body maintain mcm anak daralah CA.bestnya hadiah lucky draw tu...besar hadiahnya..bertuah sapa yg dpt.

Uncle Lee said...

Hi CA, Wow! One more time, WOW! Love the pics here. Beautiful dining. And the ladies all look really lovely, but one stands uppermost, with her beautiful black laced baju, red sarong and lovely red/black tudung....
Nama dia Ros.

Ros, you look simply sensational. First time I see you in full pic.
If under different circumstances, I lepas handbrake, ha ha. Nak chari mana ada kedai florist....
Love the pics.
And your foreign language, I really enjoy reading....
Have fun.
Lee.

CA said...

Salam Mamasya..

Auchhh..wase makin beso lakss montot saya akak ckp comeii..hehe toce2..
tula kak..besttt giler adiah luckydraw..tapi xde rejeki..huhu..
sape yg dah dpt tu memang konherm bertuah sbb itu memang luckydraw kan...
tq singgah sini..muahhh!

CA said...

Hi Uncle Lee..

Haiyaaa...lepas handbrake lagi ke. hehe...jgn macam tu la uncle Lee.too much hight expectation. I'm simple person je..or nak sedap lagi simple 'lady' with 5 kids..

With my age now, not really suitable anymore to get flower beb..better you give me diamond ke...LV ke...hahaha..now turn be a women plak..

Terima kasih beribu sokmo singgah sini.As usual..keep 1 song darram hati...you take care..

Uncle Lee said...

Hi Ros, hope you don't mind, I copied your Tropical scones gambar and display in my latest posting.
Terima kaseh, outang you teh tarek lamong tinggi, ya.
Lee.

Uncle Lee said...

CA, I suka that gambar number 5, all you ladies posing in red baju.
As you have already have this displayed here, may I have your kind consent copy this gambar, bila satu hari I naik angin post about fashions and stylish ladies, I nak buat my visitors lintang pukang, display in my posting. It is a beautiful pic, semua merah and nice size too. Boleh?
Ta'boleh, no problem....ha ha.
Lee.

CA said...

Hi Uncle Lee..

Yup.just see my Tropical Scones at your post...no hal beb...if you want real also can lor...janji bunga rose 2-3 dozen...takat teh tarik lambung tinggi tu I dah jemus la...muahaha..

errkk..dah copy Tropical Scones, nak gambo ladies comel plak..haiyaa...you arrr...lepas break sokmo..hehe..no problem for me..give and take gitu.I also take your nice & motivation word from your pondok..thankan...


Take care and simpan satu lagu dalam hati...

Uncle Lee said...

Hi Ros, I da copy tu gambar no. lima, you duduk in centre. Terima kaseh seribu.
I will use it as my header pic.....nak buat my readers, visitors lintang pukang, kelam kabote, tekan brake, gostan, lupa nama mak ke anak. ha ha ha.
Most probably my next posting.
Will credit you, your blog.

Macham bintang2 Filem Malaysia.
I especially love the way you pose, satu tangan over the kerusi. Very natural and same time stylish.
And your senyum, bulan tentu naik satu jam early.
Boleh lupa nama mak!

It's really a fantastic pic as all in red, and pic very well taken too, as well just the right size for my Blog Header.

Oh ya, I would like you to address me as 'Lee'. No need the 'Uncle'. Itu for those nanti ferry ke ferry da jalan, ha ha ha.
You ada enam anak, right?
Holy Smoke! Apa? TV rosak ke? ARHAAAA HA HA.

Have a nice day. Stay beautiful.
Lee.

dilabangiWORLD said...

menawan.....
The best dinner In derworld kan Ros

CA said...

DilabangiWORLD..

Thanks singgah sini...uhhh memang d best lah...hehe

Alin Marlini said...

sayapun pestime rasa dinner opis lps 11 tahun koje..hahahhaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...