Friday, April 27, 2012

Puding Roti Lapis - Tempahan Dari Fadzil



Puding roti ni adalah adaptasi dari Puding Roti Marble Coklat. Saya just buat lapisan bawah tu coklat.ubah tang tu je..sebelum ni buat ala2 marble..tapi yang ni lapis letak dalam acuan. Tempahan dari Kawan untuk majlis tahlil. Thanks Fadzil, selalu order kuih dengan saya... ;-)


Saje buat lorek lorek ala ala Cheese tart..tapi tangan tak bedung sememeh je..huhu








Resepi Puding Roti boleh jengok kat SINI...muahhh!

2 comments:

Uncle Lee said...

Hi CA, I suka ni. Looks really beautiful. For one moment I thought was Chinese characters on the kuih.
I think 6 pieces no problems with me, ha ha.
I really love the colour.
You have a great weekend, have fun.
If free drop by.
Lee.

CA said...

Hi Lee

Thanks never bored drop here. This is simple puding je... if you eat 6 pcs aaa..muntah lor..besooo tau saiz puding ni..hehe

Aduhh itu lorek aaa...lorek tak jadi.no skill maa..tapi gatal nak lorek.jadi la itu macam..tapi kalu you bole baca..kagum I..

Terima kasih for your kind word and dropping here..you simpan satu lagu..and take care.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...