Thursday, November 1, 2012

Rindunyaaaa.... Siyesss






Salammm...

Ya Allahh..siyesss.Rindu..rindu...rindu sangat kat semua kengkawan alam maya ni. Tapi...tapi....nak jengok Dari Duniaku pun sangat la limited edition sungguh.Apatah lagi nak jenguk  kawan2...Usahkan jengok, nak intai pun tak berkesempatan. Dasyat kan....ngalahkan menteri je gayanya..cehhh! Memang tabik spring la kat member member alam maya hok menten hapdet beloq depa...pandai bebeno deme deme te membahagikan masa. Koi ni la....rabannn..manjang bz bz.





Sedo tak sedo hawi ni dah November beb. Imbas balik, Oktober lepas koi hapdet sekali aje.Apa celopppp dohhh...padahal banyak ngat kesah yang terjadi.Rupanya tak termeteri darram sini daaaa...Tak pe la, Nanti koi ushakan untuk buat sesi siaran ulangan la ye...mende koi masok..mende koi buat. Agak2 tak bewape hangat kesoh te..koi hapdet hok latest aje dah la...aci??? Aci aje la...Duniaku....aku punyer pasal la kan..kan..boleh gitu???



Ok..nanti kita citer lagi...salam buat semua....take care..muahhh!

2 comments:

Ibu Rawiwa said...

dok asyik berdrama adam hawa jer tu yg tak menghapdet lerr tuh!!!!

Amelia said...

Hi Rossa, yuhhuuu.... apa khabar? Wah... I pun rindu you leyyy.....
Jangan hilang lama lama....nanti blog tumbuh kulat. LOL

Have a nice week ahead, take care. Cayang you my dear, muaaahhhhzzzzz.............

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...