Monday, September 5, 2011

Bila Aku Menulis Kembali....

Salam...

Salam Syawal ke-7 buat semua. Wahhh dah seminggu syawal berlalu.Sama seperti ramadhan, begitu pantas ia berlalu.Pejam celik, pejam celik dah syawal ke-7.Aku nak menulis kembali kat duniaku ni pun cam kaku je ayat.kaku kata2...Tajuks pun tak weti nak buh tajuk apa. Dari tadi aku taip aku padam..aku taip aku delete...Dari malam tadi cuba nak menceriakan duniaku di alam maya ni..tapi hanya berjaya reply komen Unclee Lee je. Toce2 to uncle Lee hok sokmo tinggalkan jejak bertapak tiap kali datang Duniaku. Siap bagi new wesepi yg ala2 Red Velvet Cake.Wesepi semekut hari tu pun tak cuba buat lagi...InsyaAllah bila ada kelapangan I akan buat..pehtu I tepek kat Duniaku and credit that resepi to u >> Uncle Lee.I know  u teruja kan nak tau hasilnya....tungguuu..... ^__^

Aiseyymennnn...Kejap lagi dah kena pegi keja...emm betul ke coti 9 hari.Tapi awat tak wase cam coti.Wase nak sambung soti lakss...Tapi next week dah plan nak soti...sempena kakak nak amik exam.Dia yg nak peksa ibu plak yg dok berdebar.Dag dig dug dag dig dug je jantung...Dia menten tenang..damaiii je. Hai anak oh anak...Kunjungan Atoq n family beraya semalam ada bg tips skit pasal online application.Thanks atoq n Meeza. Mujur u all nekad nak singgah umah ekk...hehe apa punya tuan umah siap bg time tu...cehhhh! Bukan apa..wase tak sewonok laks bila tetamu datang not well prepared. Inikan musim waya lagi..ingat bole la jamu menu2 sepesel skit.Udahnya kuih waya, cara manis and pisang je...adehhh..Anyway aku pasti bukan menu agenda utama tapi kunjungan itu yg paling berharga...thanks fren...

Ok time up..nak kena bersiap nak pegi keja...InsyaAllah jika panjang umur akan menyusul coretan demi coretan, ulasan demi ulasan dan hidangan demi hidangan yg akan tercatat dalam Duniaku...muahhhhh!

4 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

keje...keje...he..he..

CA said...

Liza...

Patutnya..tapi dalam x sedar Allah makbulkan apa yg aku pinta...subhanallah...

Uncle Lee said...

ROSSA, you da balek.....miss you.
Hope you had a fabulous hari raya. Wearing your new sarong kebya and baju kurung....buat those around lintang pukang, lupa nama mak, arhaaa ha ha.

I really love your this expression, "Aiseyymennnn...". Ha ha, I have not heard this da lama.

You just take your time make that cake. Oh ya, when take picture make sure big one....as I will display it, credit you bila saya naik angin blog about beautiful women who have black belts in baking and cooking.

Kalau ada senang drop by, ya. Until then, you stay young, stay beautiful and simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

CA said...

Yesss Unclee Lee...I'm back..
Aiseyyymennn...u miss me ka...auchhh x tahanzzzz hehe

Thanks alwaz jengok my Duniaku...
Bila senang i drop by yr pondok coz kena banyak senang lor mau drop to yr pondok...sure kisah u busy body...ayat romantis u dgn awex cantik lagi... tu pasal kena tunggu senang banyak...kikikik..

terima kasih seribu...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...