Tuesday, September 11, 2012

Ayin Wedding - 01.09.2012 @ Kuala Selangor





Sorry citer pasal wedding lagi.Resepi or saya masak apa nanti nanti la saya hapdet.Tengah excited nak citer pasal wedding.Memula wedding adik saya.Ni kesah wedding adik sepupu saya pulak. Sama date bersanding dengan adik saya Mizan.Tu la pasal saya zasss sana sinunzz on 01.09.2012.Capek kok.Tapi berbaloi. Dapat jumpa sedawa mawa sambil beraya.2 in 1 gitu. Saya pun bukan selalu dapat balik kampung kat sawah Sempadan. Bila ada kejadian yang macam ni amik kesempatan la kan.Kak Mala , mbahku neng blok D sawah sempadan.kuwe wong kono jugak ke? * Dilabangiworld :Jawapan untuk soklan mu..muahhh!

Ishhh xyah berjebah sakan meh tengok plak wedding adik sepupu saya ni...layannzzzz..


Ini ibu dan ayah pengantin.
Yang lelaki tu adik mak saya aka paman saya la kan..
heeee



Sebaris ni makcik2 saya yg saya panggil bibik.
Kanan skali ni sepupu saya
semua muda2 kan..



Haa..masa sampai umah paman min anak ibu ni dah kenyang
Tu pasal pantang muncun' kamewa tala ke dia..
tewus bergaya...



Depa ni sama umur
Tapi 2 orang tu sepupu saya
means dia adalah makcik kepada anak saya..
uhh sepupu saya masih kanak2 lagi
sedang saya dah nak masuk 4siries..




Yeahhh..ni la pasangan pengantin..
Selamat Pengantin baru Ayin
moka kekal dan bahagia hingga ke syurga



ishhh anak sedara maklong ni...penuh SD card maklong dengan gambo ko je Ammar
Abah ngan ibu ko asyik2 snap muka ko je...
Ye la..bawu sowang..
sok sok dah bedewet cam maklong...Nak amik gambo semua pun x sempat





Keluarga pengantin....
nice...kan!


Haa kan betul..
Asal nampak muncung kamewa je dia nak bergaya...





Ammpunzzz...ni anak ibu ke hero tamil
Mana ko dapat spek tu nakkk...
Henskem jugak anak bujang saya ni kikikk..sape nak puji anak sendiwi kalo bukan ibu dia..



Grrr...Grrrr...
 menten..jenuh belek dalam memorie card...sesi kat umah paman Min ni pun gambo guwe takde.
opsss....ada...sekepin tapii...tgk la..




Candid je..grrrr grrr
tu la masalahnya kalo pegang kamewa..
konherm gambo sendiwi xde..kalo ada pun x semenggah je
Nyampahhh part 2



8 comments:

dilabangiWORLD said...

Ros, BLOK D?
waduh Umah hey aruahey kakang Ku nang KONO. Njajal takon ARUAH CIKGU AGOSSALAM, mesti wong kenal. Mbiek ngajar nang skolah BloK D. Umahey kakak Ipey ku sebelah skolah Blok D kuwi...anak eey pak Poyeng

CA said...

Kak Mala..

Angger anak eey pak poyeng sing dhi to.Pak poyeng pamanne makku..anak eey pak poyeng yo sepupu karo makku kok..

mko aku takon karo mak ku..de'e kenal mbok.nek aku orak patek kenal.aku gedhi neng pahang.skali skali waye balik kg..mbiann selalu teko umah atok poyeng angger royo..saiki wes orak sempat...

uwa la kak mala..cilik waye yo..rono rini kok keponakan..hehehe..

Queenie said...

grrrr.....grrrr.....grrrr....grrr...

ngomong opo tur?
mumet kok !

gambo last tur,saper?
macam pernah kenal jer....
ekekekek......

Zana said...

Salam. Lawonya tuanpunya blog ni..

CA said...

Sis Q..

ojo mumet la..omonge wes lungo belajar ngomong jowo.kok mummet..ishhh

Sis..gambo last tu kenal ke? Sape ekk..kekekeke..

CA said...

Salam..

Tq zana..singgah belog saya...auchhh masuk dapur bagi salam tewus puji..ni buat acik tambah kembang...ammpunzzz..

Amelia said...

Hi Rossa, wah... ada Hindustan junior hero, hansem.....ada style.

Yang last gambar tu tengak jeling cik abang berbual ngan pompuna lain ke? LOL

Good night and sweet dream.

CA said...

Hii Amelia..

Hee hewo hindustan ke..geraaapp je..so hewo tamil kot..LOL

Haha...I pun tak ingat nape I jeling..tapi rasa I tengah borak dengan some one tu...

Mel..did you know latest status Uncle AL...up date me pelisss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...