Monday, September 24, 2012

Kalau dah termula...susah jadinya!!!!






Salam semua...err...kenyang tak  e-makan puding peach tu.cukup? Errkkk...dah nak muntah? Nape???Ooo..ok.Sowi.bukan tak nak jamu menu lain.Saya dah terperangkap. Tu pasal jangan bagi saya 'ter'layari web korea. Memang inilah akibatnya.Saya dah masuk dalam dunia drama bersiri tu...Dunia saya dah angau.Konherm..my rambo memang paham sangat.Selagi tak habis...sanggup tu bersengkang mata. jongos kan..tapi tu la....jiwa & perasaan yg selalu jiwang d karatss ni payah memang gitu.Tak caya tanya saya..

Ekceli dah lama saya tak terjerumus dalam dunia korea ni. Kira dah ketinggalan sangat2. tetiba plak jari jemari ni tertekan tonton, tetiba plak klik ke channel korea..tetiba plak layan Personal Taste..Sebabb...



Hewo ni buat acik angau...
Ni antara hewo kesukaan acik
Selagi berrum habis citer..dok terbayang la muka pakwe acik ni..
tu pasal kena tengok sampei habis...
huahua....



haa..ni plak heroin citer ni..
cute jugak..padan je ganding denga Lee min Ho tu...




Antara adengan yang buat acik tersenyum dibuai perasaan..




Ni plak antara adengan yang buat acik nangisss..


Haa..tak ke jongos tu namanya...kejap..senyum2 sowang cam owang mabukss sinta
pehtu tak pasal pasal nangis macam ko plak yang futus sinta...
bangun pagi bengkak mata..
Pg opis dah wamei dok ingat gaduh ngan hubby...
jongosss!




Haa..camno acik tak jiwang...
tengok ciptaanNYA  yg enskem camni....
enskem dimata acik la...
kat mata owang lain tak tau..
Kata kawan acik, 
cantik itu pada yang memandang, bukan pada yang dipandang

Cuma....antara LMH dengan TL
sedappp lagi TL la...
TL ???
apa tu...
tengok ni
V
V
V
V
V

Talam keladi...duhhh dappnya..
bila Pikir makan talam keladi ni lagi sedap dawi nangis2 tengok citer kowea
tu la..bila akal dah tewas dengan perasaan...

Next entry la citer pasal talam keladi ekk...
Dah ngantokk...nak titon
esok 4 seteng dah nak kena mangkit..
zzzz dulu..
muahhh!
Take care semua

16 comments:

Acik Erna said...

Assalam CA..acik pun pernah ken penyakit nui he he..sekarang ni dah kurang..acik cuma tengok marathon hari sabtu cannel 393 diastro walaupun ulangan

Asmah Yusof said...

Salam ca...haha..nak gelak tgk N3 pagi nie...sama la asz layan cite nie...smpi kul 4 pg pun mata thn...alih2 pagi dh lalok2 jer p sekolah...:))

Rohah said...

rajin akak layan cerita korean ye...ada talam keladi kat garisan penamat tu..sedap arrrr..yg tu saya rajin la..nyamm2..hehe

Chah said...

herghhhhh!!!!

Cik Tie@Akak said...

alamak..akak pun angau gak ngan mamat ni sorang...

CT Delima said...

As'salam Acik

k.ct ni sejak dah mengikuti rancangan masak2 kat TLC dan AFC tu jarang dah nak layan cerita Korean ni. kalau tak dulu dari pagi bawak kemalam asik TV 393 aje hehehe

lama dah tak makan kuih2 bertalam ni, canti dan kemas.


Mamasya said...

Aslmkum CA.kalau dah terjebak susah nak stop....tambah hero dan heroin comei2...hi..hi..
cantik warna kuih talam itu...ungu sekali!

Mamasya said...

CA cayang.... T.kasih byk2 atas wish anniversary itu....

CA said...

Assalam Acik...

Penyakit ni bahaya...kan..kan..tu pasal sgt berusha nak mengelak...harapnya lepas ni x dpt dah penyakit ni..

CA said...

Salam Asmah..

aiseyyy..ada geng aa lalokss p opis..hahaha

CA said...

Roha..

benonya idak rajin tapi tergoda ngan pakwe henskem tu...x tahannnzzz..
huhuhu..

CA said...

Chah...harap bersabar...ngeh..ngeh..

CA said...

Cik Tie@akak

auchh sama ekk hewo kegemaran kita..calittt skit..heeee

CA said...

Kak CT,

dah malam2 memang kena layan citer jiwang.Kalo layan TLC ke..AFC ke..bahay gak.datang hangin nak masak mana nak redah cari bahan2...hehe..alasan org malas nak tambah ilmu...

Thanks k.CT singgah pondok buruk saya ni.kuih talam bonjol2 tu pun akak ckp cantikk...uhh terharunya.tewus semangat membar nak memasak...ewahhh..

CA said...

Mamasya..
tu le pasal...citer bersiri ni memang berhantu..susah betul nak stop.Grrr grrr kat diwi sendiri..x reti kawal perasaan...perasan muda..suka kat hewo muda...hehehe...

Amelia said...

Hi Rossa, oh... you tonton drama Korean? I selama ni tak pernah tengok satu episode pun. I tak berapa suka tengok drama, lagi kalau dah start nanti susah nak stop.

So I stay away from semua drama, lepak kat internet aje I minat. LOL

Have a nice day, my dear. Hugs to you and muahhhzzz.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...