Monday, November 28, 2011

Red Velvet Cake- Tempahan Dari Za





Lepas sibuk masak memasak kat kenduwi kawin Asri rasa penat ya ammat. Tapi rintihan anak tekak yang tak pernah rasa penat ni menten kena la ke dapur nak memasak.Cuma mood nak snap gambo gambo tu lenyap entah kemana. Apatah lagi cuti sekolah ni, kanak kanak riang kat umah ni semedang lapo...asal siap masak dah kena serang...usahkan nak snap..nak amik kamewa pun x sempat...


Red Velvet ni buat hari khamis yang lalu. Kalau ikut rasa lesu badan wase malas betul nak sukat sukat bahan. Kan best kalo depa suka kek marble versen jaman dolu tu...itu simple je nak buat...hehe . Mengenangkan Customer ni peknen...badan lesu dan penat  macam mana pun aku ushakan beb. Thanks Za...sudi order dengan akak walaupun ada pilihan lain...muahhh!




4 comments:

AZLITA AZIZ said...

selamat pagi ca...
pagi2 akak singgah sini dah nampak Si Baldu Merah yg mengoda iman..

pandai ca deco2 atas kek tu.. nampak kemas.. aje..

CA said...

Opocot...selamat pagi kak Ita..paginya dah masuk dapor..

duhhhh..giegil dan terkujat saya akak singgah dapur saya...harus hari ni pegang senduk sudip serba tak kena...

kekemasan deco2 saya tak seindah sentuhan kak ita...saya memang admire dengan sentuhan unik akak bila memasak...


Thanks sudi singgah..muahhh!

Ros said...

Salam ziarah,

Cantiknya kek ni....

CA said...

Salam Ros

Terima kasih menziarah..suke la gambo bunga ros tu...my fe-be-ret..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...