Tuesday, August 23, 2011

Ikan Bilis Goreng Versen MALAS!!!!!





Salam

Duhhh lama dok bersiaran. Tetiba kebizian melanda duniaku. Ini gara2 time management out skit. Dah ujung-ujung posa ni rasa masa berlalu begitu pantas plak. Project kuih raya yang disangkakan kejap rupanya tersasar jauh dari jangkaan. Ini gara2 salah melihat list tempahan..Grrrrr Grrrrr kat diwi sendiwi. Bila dah tersasar maka menu2 berbuka dan bersahur menjadi seringkas boleh. Tapiii...skali lagi tersasar jangkaan...ikan bilis goreng letak lada letak cili menjadi feberet Izzati.(lada ngan cili sama la cheann oiiii..letak bawang...) Siap suh sesi ulangan pulakkk....Siap bertambah-tambah makan.Rambo..aku...rambo..aku...dan aku lagi...*_*. pastu bila dumuks sendiwi sedih. Grrr Grrrr lagi kat diwi sendiwi. Emmm nak letak ke wesepi ni. takyah la..malas plak nak taip...tengok gambo je la...aci? Bebila ada owang rekues nak wesepi bawu tulih aa...kali ni tepek gambo je ekk. Lagi pun Ikan bilis goreng versen malas...so serba serbi malas.Pitammm....



Ini lah menu sahur last 2 days...malasss..memang malas...

Layannnzzzz.....Muahhhh!

4 comments:

Intan terbaik said...

EMMMM......

Uncle Lee said...

Hell CA, I have always loved ikan bilis. This as well tu ikan sepat salt fish. Add sambal belachan, itu la dia, tiga pinggan nasi da tentu liching, macham magic, ha ha ha.

I love your cooking, looks soooo good! Kalau bachelor masuk mulut this ikan bilis goreng, habis cherita.....
Marry the cook.

So? Your shopping da habis? Kasut baru, dua handbag, sarong kebaya, new tudung semua da standby?
Credit card da keluar asap? Ha ha.
You have fun, and keep a song in your heart.
Lee.

CA said...

Intan....

emmm jugak la...:)

CA said...

Hi uncle Lee,

Hepi u coming again..just to see my lazy time..emm means not onlu mee & my doter like ikan bils..most people beb...

Soping anak2 saje la..ibu dia xde apa.Raya just for kids to buy all thing new. Let them hepi.Tema meriah tapi bersederhana...;-)

thanks...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...